Post by tmanyctanafal on Mar 16, 2022 7:24:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Easy Japanese News やさしい日本語ニュース ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Easy Japanese News やさしい日本語ニュース IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack game (πολλά κλειδιά) ▞▞▞
▞▞▞ Easy Japanese News やさしい日本語ニュース 2022 version ▞▞▞
Μου αρέσει το concept. Αλλά η χρηστικότητα θέλει πολλή δουλειά. Η επιλογή μεμονωμένου kanji για να λάβετε τον ορισμό είναι αδύνατη, εκτός εάν η εφαρμογή κρίνει ότι αξίζει. Το furigana μερικές φορές δείχνει λάθος ανάγνωση. Το αναδυόμενο λεξικό εμφανίζει μόνο μία ανάγνωση (μερικές φορές λάθος). Το κλειδί στο επίπεδο JLPT δεν εμφανίζει όλα τα υπογραμμισμένα χρώματα που χρησιμοποιούνται στο κείμενο. Η ταχύτητα του αναγνώστη θα ήταν καλύτερα να κάνετε παύση μεταξύ των λέξεων, όχι απλώς να επιβραδύνετε.
Easy Japanese News やさしい日本語ニュース 教育 lmg
Μαθαίνω πώς να χρησιμοποιώ την εφαρμογή αλλά μέχρι στιγμής είναι καλό
Το πρόβλημα που έχω με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι τα θέματα δεν λειτουργούν.. Απλώς συνδέεται με άρθρα πριν από 2 χρόνια. Θα ήταν πολύ καλύτερο αν σας επέτρεπε να επιλέξετε ένα θέμα με πρόσφατες καταχωρήσεις. Δεν υπάρχει τρόπος να πραγματοποιήσετε πραγματικά αναζήτηση εισάγοντας ένα θέμα. Θέλω να μπορώ να διαβάζω ειδήσεις που είναι σχετικές, όχι τυχαία πράγματα για ένα μωρό panda. Εξαιτίας αυτού δεν μπορώ να το βαθμολογήσω περισσότερο. Η εφαρμογή είναι πολύ γεμάτη και γεμάτη λειτουργίες που δεν χρειάζεστε. Δεν μπορούσα να δικαιολογήσω την πληρωμή σε αυτή την κατάσταση
Πολύ χαριτωμένο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ξοδεύετε χρήματα για να αγοράσετε έναν λογαριασμό VIP για να μάθετε ιαπωνικά. Ελπίζω ότι η εφαρμογή θα συνεχίσει να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο...
Εκπληκτική εφαρμογή, εκτιμώ πόσο ουσιαστικά μπορείτε να αναλύσετε μια μόνο πρόταση μέχρι τα μεμονωμένα kanji και να τα δείτε να χρησιμοποιούνται σε άλλα παραδείγματα. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι είναι πολύ ενοχλητικό να επιλέγεις λέξεις και πιστέψτε με σε αυτήν την εφαρμογή θα το κάνετε πολύ. Το δοκίμασα στον υπολογιστή μου και εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιλέγω λέξεις και προτάσεις. Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα σε άλλες εφαρμογές εκμάθησης Ιαπωνικών, ίσως στην Ιαπωνία τα προγράμματα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα σας κωδικοποιούνται διαφορετικά;
Γεμάτο διαφήμιση σε οποιαδήποτε γωνία ή ένα κλικ
Θα ήθελα αν μπορούσα να αγαπήσω τα τραγούδια.
καλό για την εκμάθηση νέων λέξεων και την εξάσκηση στην ακρόαση
Μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτήν την εφαρμογή, είναι πολύ χρήσιμη!! Μαθαίνω ιαπωνικά από πέρυσι και είναι πολύ ωραίο που μπόρεσα να βρω αυτήν την εφαρμογή.
Επεξεργασία: η εφαρμογή κάνει το τηλέφωνό μου να κολλάει.Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό οφείλεται στην πιο πρόσφατη ενημέρωση Android 11, αλλά τώρα είναι αδύνατη για μένα. Υπέροχη εφαρμογή, αλλά είναι λίγο ακατέργαστη. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να συνδεθώ χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό μου στο google, έπρεπε να χρησιμοποιήσω το δικό μου facebook. Επίσης το λεξικό είναι λίγο ανακριβές, μερικές φορές εμφανίζει παλιές και σκοτεινές αναγνώσεις για κοινές λέξεις, κάνοντας την ανάγνωση κάπως μπερδεμένη (πρέπει να κάνω εναλλακτική για να διατυπώσω αρκετά).
Καταπληκτικό να αρχίσετε να διαβάζετε κάτι, δύο πράγματα που θα ήθελα να δω στο μέλλον θα είναι η επιλογή ταξινόμησης των άρθρων με βάση το περιεχόμενο λέξης n5, n4 κλπ, έτσι θα είναι δυνατό να βρεθεί το πιο κατάλληλο άρθρο και η επιλογή για να προσθέσετε μια λέξη στη λίστα απευθείας στο άρθρο για μελλοντική αναθεώρηση
Μου αρέσει αυτή η εφαρμογή καθώς με βοήθησε να επεκτείνω το ιαπωνικό λεξιλόγιό μου. Είναι επίσης εύκολο να διαβάσετε τις ιστορίες. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορώ να πληρώσω για την υπηρεσία Premium με τους πόντους Google από την Ιαπωνία. Έλαβα συνεχώς το μήνυμα σφάλματος όταν προσπάθησα να πληρώσω. Τέτοια ταλαιπωρία.
Υπέροχη εφαρμογή. Το Λεξικό είναι πολύ βολικό όταν έρχεστε να μάθετε περισσότερα kanji.ありがと.
Μου αρέσει πολύ η εφαρμογή και βοηθά στην εκμάθηση ιαπωνικών, αλλά εύχομαι να είχε την επιλογή να διακρίνει το κατάκανα
Υπέροχη εφαρμογή, πολύ χρήσιμη, αλλά αν είχε να πατήσει για να δει τον ορισμό των λέξεων θα ήταν σχεδόν τέλεια. το αντίγραφο για να δείτε τη δυνατότητα ορισμού μπορεί να είναι λίγο άβολο μερικές φορές.
Είναι πραγματικά χρήσιμο για μένα
Slots of Vegas கேசினோ hzep
καλή εφαρμογή όταν έχεις κάποια βασικά (εννοώ ότι αν έχεις ολοκληρώσει τα πρώτα 2 εγχειρίδια genki
Είναι μια ωραία εφαρμογή, αλλά τα αγγλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτήν είναι απολύτως φρικτά. Πολλές φορές δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν να πουν.
Υπέροχη εφαρμογή για να μάθετε kanji και πολύ ευχάριστη επίσης. Ήθελα απλώς να επιστήσω κάτι στην προσοχή των προγραμματιστών. Δεν κατάφερα να φορτώσω μια φωτογραφία προφίλ. Σίγουρα δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά θα ήταν καλό να δούμε την εμπνευσμένη φωτογραφία μου.
Έχει πολλές δυνατότητες, αλλά τα άρθρα δεν εμφανίστηκαν. Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω ένα VPN αλλά δεν είχα τύχη. Υπέροχη εφαρμογή όμως συνεχίστε έτσι!
Συμπερασματικά, είναι μια πολύ καλή εφαρμογή
Καλά
Αν και η εφαρμογή είναι χρήσιμη, σταματάει απότομα αρκετά συχνά και επιβραδύνει τη συνολική απόδοση.
Η πληρωμή για αυτό σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες. Πραγματικά διασκεδάζουν καλά. Χρησιμοποιήστε το με ένα βιβλίο κειμένου.
Η επισήμανση του κειμένου είναι πολύ δύσκολη και προβληματική. Αυτό πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο δυνατό, διότι καθιστά πολύ δύσκολη την εκτέλεση μιας άμεσης μετάφρασης.
Λατρεύω αυτήν την εφαρμογή, είναι πολύ χρήσιμο να βοηθήσω στην κατανόηση των προτάσεων και του Grammer με σχετικές ειδήσεις από την πραγματική ζωή. Περιλαμβάνει επίσης μια ενότητα λεξικού και flashcards, ώστε να μπορείτε να απομνημονεύσετε το λεξιλόγιο. Έκανα αναβάθμιση σε premium πρόσφατα, για να έχω απεριόριστους φακέλους. Η μόνη μου σύσταση είναι να έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε φακέλους μέσα σε άλλο φάκελο, όπως να έχετε έναν φάκελο τροφίμων παρά έναν φάκελο με φρούτα μέσα σε αυτόν. 5⭐
Δεν μπορώ να δω τα βίντεο. Λέει, "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προετοιμασία του προγράμματος αναπαραγωγής YouTube."
Η εφαρμογή δεν λειτουργεί μετά την ενημέρωση, διορθώστε την ...δεν υπάρχει φωνητική ανάγνωση, συνετρίβη
Easy Japanese News やさしい日本語ニュース Edukacja njed
εξαιρετικό εργαλείο για την εκμάθηση Ιαπωνικών. Ωστόσο, δεν υπάρχουν διαθέσιμα άρθρα εκτός σύνδεσης, εκτός εάν πληρώσετε.
Πείτε μας περισσότερα
Ψάχνω για αυτό το είδος βοήθειας σπουδών εδώ και χρόνια. Καλύπτει τα πάντα, ακρόαση, ανάγνωση, γραμματική, τότε απλά πρέπει να βγείτε έξω και να εξασκηθείτε. Επίσης, χρησιμοποιούνται πολύ επίκαιρα και ενδιαφέροντα θέματα. Συνιστάται
Περισσότερα - το βίντεο δεν αναπαράγεται κανένα βίντεο Σφάλμα στη συσκευή αναπαραγωγής Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προετοιμασία του προγράμματος αναπαραγωγής you tube; Γίνεται σωστά η δοκιμή;
Πληρωμή για "για πάντα" τον περασμένο Ιανουάριο του 2021, ενεργοποίησε την εφαρμογή σήμερα για να βλέπει διαφημίσεις και ζητά να "εγγραφεί ξανά". Λοιπόν… ποιο μέρος της λέξης «για πάντα» δεν κατάλαβα; Ή μήπως ολόκληρη η εγγραφή είναι γεμάτη ψευδείς διαφημίσεις;
Easy Japanese News やさしい日本語ニュース Edukacja njed
Καλός...
Μέσα σε λίγες ώρες από την εγκατάσταση, εμφανίστηκαν πολλές ειδοποιήσεις και συνεχίστηκαν. Πολύ ενοχλητικό. Η εφαρμογή διαγράφηκε.
Μια πολύ καλή εφαρμογή για τη βελτίωση της ιαπωνικής γλώσσας σας.
Η εφαρμογή είναι πραγματικά φανταστική και θα ήθελα πολύ να την κάνω την κύρια εφαρμογή μου για την περιήγηση ιαπωνικών ειδήσεων, ωστόσο έχω ένα και μοναδικό παράπονο. τις διαφημίσεις. Κυκλοφορήστε μια "premium" έκδοση χωρίς διαφημίσεις ή αφήστε τη χρήση πληρωμής για να καταργήσετε τις διαφημίσεις στην τρέχουσα εφαρμογή. Η έκδοση χωρίς διαφημίσεις (χωρίς διάσπαση της προσοχής) θα ήταν εύκολα 5 αστέρια, τουλάχιστον από εμένα.